Новітні тренди в живленні  рослин азотом. Санагро Україна виступила з доповіддю на конференції Agrotrade Club 2020
Новітні тренди в живленні рослин азотом. Санагро Україна виступила з доповіддю на конференції Agrotrade Club 2020

Команда Санагро Україна відвідала конференцію Agrotrade Club 2020 у місті Одесса. Доповідь Павла Маменка, кандидата біологічних наук і головного спеціаліста з фізіології живлення рослин компанії, охопила різні аспекти шляхів вирішення проблеми неефективного використання азотних добрив. 

На конференції AGROTRADE CLUB, яка відбулася 2-3 вересня 2020 року в м. Одеса, спеціаліст з фізіології живлення рослин ТОВ «САНАГРО Україна» Павло Маменко підняв питання щодо екологічної небезпеки неконтрольованого застосування азотних добрив.  На думку доповідача необгрунтоване застосування агрохімікатів створює дисбаланс між біогенними елементами, призводить до закислення та засолення ґрунтів, порушує екологічний баланс природного середовища, знищує корисну біоту. Безпечні на перший погляд мінеральні добрива не лише спустошують невідновлювальні енергетичні ресурси, які йдуть на їх виготовлення, а й через надмірну емісію парникових газів є каталізатором глобального потепління. 

 

ТОВ «САНАГРО Україна»  не залишилась осторонь глобальної проблеми і активно включилась до розробки новітніх інноваційних рішень, які допоможуть у вирішенні питання ефективного і екобезпечного живлення рослин азотом. На конференції широкому колу спеціалістів і користувачів було презентовано новітню розробку компанії – високоефективне, водорозчинне, безнітратне азотно-сірчане добриво пролонгованої дії САНФЕРТ ІНТЕНС (N30S15). Завдяки особливостям складу та технології виготовлення добриво має нижчі на 20-30 % втрати азоту при поверхневому внесенні, а фізіологічно оптимальне співвідношення азоту і сірки робить дане добриво одним з найбільш біологічно цінних для живлення рослин.

 

Також можна переглянути відео виступу нашого спеціаліста нижче.

 

https://www.youtube.com/watch?v=ts9nRbL0Awc

 

*детальніше за посиланням 

https://agrotrade.club/news/view/s/ak-virisiti-problemu-neefektivnogo-vikoristanna-azotnih-dobriv.

https://agrotrade.club/news/view/s/v-odesse-sostoalas-otraslevaa-biznes-konferencia-dla-operatorov-rynka-mineralnyh-udobrenij-ukrainy.