Дарунки Святого Миколая
Дарунки Святого Миколая

У грудні, в рамках міжнародної ініціативи «Допомога Схід», компанія «Санагро Україна» організувала свято для діток Донецької та Луганської областей. Організація цих заходів відбулась за підтримки асоціації «Міжнародна  та благодійна допомога Франція-Україна», військовослужбовців  Об’єднаних Збройних Сил України та місцевих волонтерів на чолі з представниками Чернігівського обласного театру ляльок ім. О Довженко.

 

Цього року ми змогли охопити близько трьох тисяч дітей на долю яких, попри юний вік, випали тяжкі випробування. Діти мали можливість переглянути театральну виставу «Дарунки Святого Миколая», взяли участь в конкурсах та отримали новорічні подарунки. Компанія окремо відвідала діток, батьки яких загинули під час бойових дій. Висловлюючи подяку та повагу героїчному вчинку, намагаємось зробити все, щоб сім’ї загиблих відчували підтримку, а діти мали більше щасливих спогадів з дитинства.

 

Ми дякуємо Всім, хто допоміг нам зробити свято для діток, що опинились посеред війни в зоні бойових дій на території Донецької та Луганської областей. Навіть маленька допомога підтримує наших юних патріотів і їх родини.