ТОВ «САНАГРО УКРАЇНА» увійшла у список ТОП-50 кращих компаній, працюючих в Україні, за версією Ukrainian Business Award.
ТОВ «САНАГРО УКРАЇНА» увійшла у список ТОП-50 кращих компаній, працюючих в Україні, за версією Ukrainian Business Award.

Ukrainian Business Award склала рейтинг успішних та найкращих підприємств в різних галузях.  Метод визначення кращої компанії являє собою комплексну оцінку позицій підприємств на ринку України.  

Аналіз проходить в три етапи та є гарантією неупередженості при визначенні лідера:

  1. Вивчення фінансів компанії (ліквідність, платоспроможність, прибутковість, імпорт та експорт);
  2. Вивчення ринкової позиції (частка на ринку, темп зростання, сайт, соц мережі, відгуки);
  3. Вивчення факторів ризику (зв’язки, судові справи, розслідування, борги, податкова інформація, ліцензії, сертифікати, дозволи).

Завершальним етапом є виставлення балу по математичні формулі та формування рейтингу. Близько 70% споживачів вважають, що довіра виробника – головна умова для здійснення покупки. Успішність компанії визначається матеріальним і нематеріальним розміром вкладу у розвиток країни і галузі .

ТОВ «САНАГРО УКРАЇНА» зайняла 22-ге місце з загальним балом 89,3. Детальніше з рейтингом можна ознайомитись на офіційному сайті Ukrainian Business Award за посиланням https://uba.top/top-50/

 

ПРАЦЮЮЧИ, НАБЛИЖУЄМО ПЕРЕМОГУ РАЗОМ!