«Санагро Україна» - срібний спонсор XIV Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями», проведеної за підтримки УКАБ та UCABevent.
«Санагро Україна» - срібний спонсор XIV Міжнародної конференції «Ефективне управління агрокомпаніями», проведеної за підтримки УКАБ та UCABevent.

12 вересня асоціація «Український клуб аграрного бізнесу» та агенція UCABevent провели XIV Міжнародну конференцію «Ефективне управління агрокомпаніями» (LFM) – унікальну для України та всієї Європи подію, що вже традиційно стала дієвим майданчиком для спілкування та обміну досвідом в агропромисловій сфері. 

В інноваційному бізнес-парку Terminal конференцію LFM відвідало 350+ провідних агровиробників, передових інвесторів, представників ресурсних та сервісних компаній, стартапів.

Питання ресурсного забезпечення агровиробників набуває в воєнних умовах ще більш гострої актуальності, ніж зазвичай. Панельні дискусії були присвячені важливості збереження стабільної, наскільки це можливо в реаліях війни, діяльності сільськогосподарського сектору України для зміцнення економіки держави. Також активно обговорювались тенденції у купівлі добрив, ЗЗР, техніки й насіння, що є надзвичайно критичними факторами в умовах військового часу.

Міжнародна конференція «Ефективне управління агрокомпаніями» вже чотирнадцять років поспіль вдало сприяє створенню вигідних бізнес-співпраць, розвитку інформаційно обізнаної аграрної спільноти та забезпечує можливість презентації передових розробок та співпраці в широкому колі професіоналів. 

Команда асоціації «Український клуб аграрного бізнесу» та агенції UCABevent висловила подяку за підтримку події як компанії «Санагро Україна», так і іншим партнерам, спікерам, учасникам та гостям заходу.

 

Більш детально про теми дискусій та учасників заходу за посиланням https://www.ucab.ua/ua/pres_sluzhba/novosti/lfm_2023_vedennya_agrobiznesu_v_umovakh_turbulentnosti